Joe Rogan sumnja da je meč Shamrock vs Slice namješten!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.06.2015 10:57h Autor:

Joe Rogan

Kimbo Slice svladao je Kena Shamrocka na Bellatoru 138, a par dana nakon borbe ne prestaju priče o tom meču. Oglasio se i Joe Rogana koji misli da je cijeli meč namješten.

Ken Shamrock je bio blizu pobjede, ali se Kimbo Slice izvukao iz zahvata gušenja te je udarcima završio borbu. Joe Rogana misli da je meč namješten.

"Morem reći da mi je borba izgledala namješteno. Ima nekoliko stvari koje mi se u toj borbi ne sviđaju. Nije mi se sviđao dugački klinč gdje su im usta bila blizu uha. Bili su ustima pored uha jedan drugom vrlo dugo. Kad ga je Ken Shamrock rušio nije ga niti jednom udario. Što ćemo s tim? Niti jednom ga nije udario. Rušio ga je, uzeo mu leđa, a nije ga niti jednom udario. Izravnao ga je i nije ga ni jednom udario. To mi sve nema nimalo smisla.", izjavio je Joe Rogan.

Način na koji je Kimbo zaustavio Shamrocka je prilično čudan. Očito ga je udario. Možda su imali dogovor, ali je Kimbo svejedno odlučio pošteno ga udariti. Bilo je puno sranja u toj borbi koja mi se nisu svidjela."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI