Joe Rogan: Postoji velika mogućnost da je Fedor Emelianenko bio na steroidima!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.02.2015 18:59h Autor:

Joe Rogan

U zadnje vrijeme smo svjedoci sve većeg broja padova boraca na nenajavljenim doping testiranjima koje je uveo UFC. Čuvena Japanska organizacija PRIDE FC, koju je UFC kupio i ugasio, je oduvijek bila predmet rasprava, ponajviše o uzimanju steroida jer nisu postojala nadležna tijela koja bi provodila testiranja. Zbog toga postoji sumnja da su borci uzimali steroide jer ih nije imao tko nadzirati.

Joe Rogan smatra kako jedan od tih boraca bi mogao biti i Fedor Emelianenko koji se fizički "smanjio" ako se pogleda njegova borba s Fujitom iz 2003. i meč s Bigfootom iz 2011. Takve promijene su povezane s prestankom uzimanja steroida.

Rogan je u svom podcastu razgovarao o tom s Brendanom Schaubom, Johnom Wayneom Parrom i Eddijem Bravom.

"Ne mogu sa sigurnošću reći da je Fedor bio na steroidima, ali vjerujem da je to velika mogućnost, izjavio je UFC-ov komentator. "Izgledao je velik. Pogledajte ga kako je izgledao protiv Fujite. Bio je nabijen, a nije tako izgledao kad se borio protiv Antonija Silve. Što se dogodilo? Da li je prestao dizati utege? Možda i jest. Ili je prestao uzimati to što god je uzimao? I to je moguće. Očito je kako je Fedor u džepu nekih vrlo bogatih ljudi koji su htjeli da bude uspješan pod bilo koju cijenu."

Rogan je još jasnije pojasnio svoje stajalište:

"Taj Fedor kojeg je Bigfoot skašio nije isti onaj Fedor koji je razbacivao tipove po Prideu."

"Da, ali Fedor nije imao jednako godina kad je bio u Prideu i u Strikeforceu," rekao je Brendan Schaub. "Možda je razlog u vremenu, a ne u steroidima, zbog čega borac pada sa svojim performansama."

To i činjenica da im je posao udariti i biti udaren.

*Prebacite na 2:33:35*

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI