Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Još se uvijek ne zna što je dovelo do tragične smrti MMA borca | Fight Site

Još se uvijek ne zna što je dovelo do tragične smrti MMA borca

Ostale vijesti 14.08.2012 07:52h Autor:

MMA oktagon

Površna obdukcijska analiza nije otkrilo što je dovelo do velike tragedije proteklog vikenda u Južnoj Karolini kada je otprilike sat vremena nakon meča preminuo debitant Tyrone Mimms.

MMA svijet ostao je ovog vikenda u šoku nakon što se otkrilo za veliku tragediju koja se dogodila na jednoj manjoj priredbi u američkoj saveznoj državi Južna Karolina kada je nedugo nakon meča preminuo borac koji je te večeri odradio svoj prvi meč u karijeri.

Boreći se prema amaterskim pravilima, Tyrone Mimms nije uspio odraditi cijeli meč do kraja s obzirom na to da je sudac zaustavio borbu u drugoj rundi zbog očigledne iscrpljenosti Mimmsa. Borac je nakon toga normalno otišao natrag u svlačionicu te se par minuta nakon toga srušio.

Sat vremena kasnije proglašen je mrtvim u lokalnoj bolnici, a sada su objavljeni i prvi nalazi obdukcije. No, razlog smrti i dalje se ne zna.

"Trenutno nemam definitivni odgovor na pitanje što se dogodilo. To je nažalost još uvijek misterij, trebat će napraviti dodatne pretrage, ali njihovi rezultati bit će poznati tek za nekoliko tjedana. Nekakvog očiglednijeg razloga smrti zasad nema", rekao je mrtvozornik koji je obavio obdukciju.

 

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI