Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Još jednom te vodimo na Cro Copov meč u Las Vegas! | Fight Site

Još jednom te vodimo na Cro Copov meč u Las Vegas!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.09.2011 15:16h Autor:

Mirko "Cro Cop" Filipović

Mirko Filipović će 29. listopada u lasvegaškom Mandalay Bayju jubilarni deseti put ući u UFC-ov oktogon, a na drugoj strani kaveza će mu stajati opasni udarač Roy “Big Country” Nelson. Budi i ti dio ove spektakularne UFC-ove priredbe i uživo pogledaj jedan od najbitnijih mečeva u Cro Copovoj karijeri.

> UFC 136: “Cro Copov nasljednik” debitira u UFC-u!

Nagrađujemo te s dvije avionske karte, dvokrevetnom sobom u hotelu s pet zvjezdica i VIP ulaznicama za UFC 137.

Kako do ove nagrade iz snova koja je san svakog Cro Copovog fana?

U bubanj ulaze svi oni koji su pogledali prijenos UFC-a 136 koji je na rasporedu 9. listopada na Fight Channel televiziji (MaxTv, kanal 25). Prijenos počinje u 3 sata iza pomoći, a snimka je raspoloživa cijelu nedjelju 10. listopada. Sljedeći dan prati vijesti na T-portalu i Fight Siteu i saznaj jesi li ti sretni putnik u Las Vegas.

1. Kupi PPV (sadžržaj na zahtjev) UFC-a 136 koji počinje 8. na 9. listopad 03:00h, a raspoloživ je čitavu nedjelju 10. listopada.

2. Kupovinom saržaja automatski ulazite u bubanj. Izvlačenje sretnog dobitnika obavit će se komisijski uz prisustvo javnog bilježnika 11. listopada.

3. 12. listopada prati T-portal i Fight Site i provjeri jesi li ti sretni putnik u Las Vegas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI