Jeste li probali “Proper Twelve”? Evo odlične recenzije koja otkriva kakav je zapravo Conorov viski!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 12.10.2018 20:28h Autor:

Screenshot

Jeste li kojim slučajem možda uspjeli probati McGregorov “Proper Twelve”? Mi ga još uvijek nismo primjetili u ponudi naših domaćih trgovina, no mnoge zemlje, uključujući i SAD, su već preplavljene “Notoriousovim” poslovnim poduhvatom.

Cijena mu je od 25-35 dolara, a McGregorov cilj je s trona skinuti kultni irski viski Jameson! Upravo to je i naglasio na press konferenciji u New Yorku kada je zapravo prvi put otkriveno da je “Proper Twelve” od sada i službeni UFC-ov sponzor. Dječje bolesti s imenom (zabranjeno mu je korištenje imena Notorious) je uspješno preskočio, a sada mu slijedi žestoka borba na tržištu s mnogobrojnom svjetskom konkurencijom.

I kakav je “Proper Twelve”? Na internetu ćete pronaći razne “reviowe”, no pravo je pitanje čije mišljenje vrijedi i čije je objektivno. Jedno takvo je dao Bill “The Whiskey Dic” – poznati “jutuber” s kanala “The Whiskey Dictionary”. On se istaknuo vrlo kvalitetnim analizama i recenzijama mnogih viskija, a broj 82 mu je upravo Conorov “Proper Twelve”.

Za razliku od mnogih koji su pohitali iskritizirati alkoholno piće, ova recenzija je vrlo odmjerena, a autor smatra da “Proper Twelve” ima mnogo potencijala. Nažalost, McGregor se, prema Bilovim riječima, požurio svoj proizvod plasirati na tržište pa sam viski nije dovoljno dugo stajao u bačvama.

“Ne kažem da je ovo loše, ali svakako će s vremenom ovaj viski biti sve bolji i bolji”, objašnjava kritičar.

Da vam ne otkrivamo sadržaj recenzije, pogledajte sami video, a ukoliko ste u prilici i sami probajte ovaj novi viski na tržištu. Uz napomenu da 5 dolara od svake boce odlazi u humanitarne svrhe do iznosa od milijun dolara godišnje! Pohvalno…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI