Je li ovo najbizarnije MMA vaganje ikada? Na pozornicu u torbi donio čovjeka s maskom (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.09.2018 11:08h Autor:

Stephan Puetz

Vijest je stara već nekoliko dana, no ovaj neobičan video službenog vaganja je tek ovog tjedna postao viralan u MMA zajednici.

Radi se o snimci vaganja za “GMC – German MMA Championship 16” priredbu koja se održala 1. rujna u njemčkom Koelnu. U glavnoj borbi večeri ponajbolji domaći poluteškaš Stephan Puetz je odmjerio snage s Janom Gottvaldom, no prije nego što je odradio posao u ringu, Puetz je odlučio ostaviti neobičan dojam na službenom vaganju. Neobičan – u najmanju ruku…

Na pozornici se, naime, pojavio s povećom torbom na ramenu, što je vjerojatno bilo pomalo neobično, no ne toliko da bi ga netko upitao što radi. Nakon što je prošao vagu, trebalo je uslijediti sučeljavanje dva protivnika. Ali Puetz je najprije otvorio već spomenutu torbu iz koje je doslovno izvadio osobu patuljstog rasta s maskom na licu.

Tek kada ju je dignuo  na svoja ramena, krenuo je u sučeljavaje s Gottvaldom.

Na koncu je u samom meču slavio  jednoglasnom odlukom sudaca što mu je bila 16. pobjeda u profesionalnoj karijeri uz 4 poraza. Puetz se do sada natjecao u ruskom M-1 Globalu, no dva posljednja teška poraza su ga natjerala da napravi korak unatrag i vrati se kući u GMC.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI