Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Je li djevojka u tangama Miesha Tate? | Fight Site

Je li djevojka u tangama Miesha Tate?

Ostale vijesti 05.12.2011 09:23h Autor:

Navodno Miesha Tate

Dva ponajbolja ženska MMA borca, Miesha Tate i Ronda Rousey proteklih su se dana upustile u raspravu je li izgled bitan faktor za uspjeh na ženskoj borilačkoj sceni.

Obje su komplementirale jedna drugoj na fizičkim atributima složivši se kako i to do prinjelo globalnoj popularnosti i njihovom uspjehu.

U raspravu se uključila i Marloes Coenen koja je svoju bivšu protivnicu Mieshu nazvala proračunatom optuživši ju da je namjerno u javnost pustila prilično izazovnu fotografiju u tangama. Navodno je sliku prvi objavio njezin dečko, UFC boraca, Bryan Caraway.

“Ne možeš se prezentirati na način na koji se prezentirala Miesha i očekivati da će te ljudi poštovati kao borca i kao dobru djevojku”, izjavila je Coenen za Full Contact Fighter.

Miesha, pak, demantira da je ona djevojka na slici iako je sličnost prilično nevjerojatna.

“Vidjela sam sliku i ta djevojka ne izgleda poput mene. Ja sam u boljoj formi i kada nisam u formi. To nisam ja. Ako želite vidjeti kako moja guza zapravo izgleda, pogledajte Fight Magazin, a ne neku droljastu fotografiju”, ljutito je odbrusila Tate na svom Twitteru.

Je li na fotografiji Tate procijenite sami…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI