Je li “bare knuckle” meč legendarnog Bobbyja Gunna bio namješten? (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.06.2018 13:17h Autor:

Screenshot

Jedna od glavnih tema američkih borilačkih medija proteklog vikenda je bila prva “bare knuckle” priredba u SAD-u koja se održala u gradu Cheyenneu (država Wyoming).

Conor McGregor nahvalio tehniku Bec Rawlings u meču golim šakama (FOTO)

S obzirom na to da do sada takvi eventi nisu bili održavani na američkom tlu radi komisija koje ih nisu željele regulirati, ne čudi velik interes javnosti za prvi Bare Knuckle FC event. Tu su naravno i nastupi čak tri bivša UFC-ovca ili UFC-ovki kojim su organizatori skrenuli pažnju medija (Beltran, Rodriguez i Rawlings).

No, neki američki mediji se pitaju je li jedan od mečeva koji je publika imala prilike gledati bio namješten? Radi se o dvoboju između legende “bare knuckle” mečeva Bobbyja Gunna i Irinea Beata Coste Jr-a. Gunn ima 71-0 u karijeri kada govorimo o mečevima golih ruku i prava je legenda na ovoj sceni.

Dvoboj je završen već u prvoj rundi nakon što je Gunn najprije plasirao udarac u tijelo koji je srušio njegovog protivnika. Costa Jr. se pridigao, ali je druga serija bila kobna za njega. Problem je u tome što su čisti udarci pali u tijelo, a ne u glavu, a Costa se strovalio na pod kao da ga je “kamion pogodio” i nokautirao. Kada se pokušao ponovno pridići, nanovo je pao na pod sugerirajući da je jako uzdrman što i nema previše smisla.

Američki novinari, ali i velik broj borilačkih fanova je odmah brže bolje zaključio da bi ovaj meč mogao biti namješten, a namještanje sportskih mečeva prema američkom zakonu je ozbiljno kazneno djelo.

Što vi mislite, je li meč između Gunna i Coste Jr. bio namješten? Svoju procjenu i komentar možete ostaviti ispod članka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI