Javio se i otac McGregorove “žrtve”: “Nisam njegov fan nikada bio, Khabib je pravi borac!”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.03.2019 14:34h Autor:

Terri Murray i Conor McGregor

Oni koji barem malo prate svijet slobodne borbe i karijeru Conora McGregora, nisu ostali iznenađeni novim uhićenjem UFC zvijezde. “Notorious” je pritvoren, a zatim i puštena na slobodu na temelju plaćene jamčevine, u američkom Miamiju jer je oteo i razbio telefon čovjeku imena Ahmed Abdirzak.

McGregora čeka suđenje, ali i privatna parnica jer ga Londončanin, koji je turistički bio u Miamiju, planira tužiti.

“Došao je da bi me primio za ruku, ali čim je stigao se rukovati, privukao me sebi, iščupao je telefon iz ruke i počeo ga razbijati”, izjavio je Abdirzak te je dodao:

“Svi ti njegovi zaštitari su me doslovno okružili. Počeli su me gurati od njega, a zajedno s McGregorom su gazili po telefonu.”

Procurili detalji McGregorovog napada: “Kada sam prišao rukovati se s njim, zgrabio me…”

Britanski mediji su uspjeli doći i do Ahmedovog oca Mahamada. On je u razgovoru za Daily Mail otkrio kako nikada niti nije bio McGregorov fan, a da ga postupci kontroverzne irske zvijezde ne čude.

“To što je McGregor napravio, to je u njegovom karakteru”, izjavio je Abdirzak koji smatra da Irac ima svojih privatnih problema koje iskazuje u javnom prostoru.

“On je jedan ljutit čovjek. Nisam uopće njegov fan. Ja preferiram Khabiba Nurmagomedova”, potvrdio je Abdirzak zaključivši kratak razgovor:

“Khabib je pravi borac. To je borac kojeg volim gledati. Conora McGregora NE!”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI