Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jason High se nakon prekida nastavio boriti protiv suca (VIDEO) | Fight Site

Jason High se nakon prekida nastavio boriti protiv suca (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.08.2018 20:28h Autor:

Dan Miragliota i Jason High

Vrlo zanimljiva situacija dogodila se nakon prekida glavne borbe PFL 5 eventa u kojoj su se sučelili Jason High I Natan Schulte. High je zaspao, ali se nakon sudačkog prekida na “autopilotu” nastavio boriti protiv suca Dana Miragliote.

Jason High borac je kojeg se vjerojatno sjećate iz UFC-a te možda i po načinu na koji je dobio otkaz. Bilo je to jer je s dvije ruke odgurnuo suca Kevina Mulhalla, nakon poraza od Rafaela Dos Anjosa. Jučer je u okršaj sa sucem završio i nakon svoje borbe na PFL 5 eventu, no ovog puta je to bilo puno nevinije.

Naime, Natan Schulte je krajem prve runde glavne borbe eventa uspio Higha uhvatiti u gušenje, a ovaj se svim silama pokušao izvući. U tome nije uspio te je izgubio svijest, a to je odmah primijetio sudac Dan Miragliota, koji je prekinuo borbu. Odmah je došao do Higha i probudio ga, ali nije očekivao ono što se tada dogodilo. Naime, High je nastavio borbu, odnosno na autopilotu se nastavio boriti protiv Miragliote, koji je to sve popratio osmjehom, dok je pokušavao Higha u potpunosti vratiti svijesti. Posebno zanimljivo izgleda taj trenutak kada je High primijetio što radi te izraz na licu kojim se pita što Miragliota radi ispred njega.

High je inače u PFL turniru lake kategorije doživio poraz u obje svoje borbe te je tako eliminiran iz play offa. Ispod teksta možete pogledati kako je izgleda “okršaj” s Miragliotom, a na OVOM linku možete pogledati cijeli jučerašnji PFL 5 event.

Jason High had NO idea where he was…just going off of instinct to keep fighting. ▫️ ▫️ #PFL5

A post shared by Izi (@mma_inciter) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI