Japanskoj superzvijezdi “pobjegle” grudi tijekom borbe na Rizinu (VIDEO)

Ostale vijesti 16.10.2017 18:35h Autor:

Miyuu Yamamoto

Vrlo neugodnu situaciju na jučerašnjem je Rizin eventu doživjela japanska sportska superzvijezda, Miyu Yamamoto. Osim što je doživjela poraz polugom na ruci, tijekom tog zahvata došlo je do problema s njenom opremom te su gledatelji vidjeli malo više nego što su trebali.

Yamamoto je nastupila u borbi Grand Prix turnira atom kategorije te je dominirala tijekom cijele prve runde borbe protiv Irene Rivere, dok je nakon dvije minute druge ponovno došla u gornju poziciju, odakle je krenula raditi na kontroli. Ipak, trenutak nepažnje rezultirao je time da joj je protivnica uspjela uhvatiti ruku, okrenuti se s njom te ju izvući na polugu, kojom je prisilila japansku borkinju na tapkanje. No, ono što se također dogodilo tijekom tog zahvata je neugodna situacija koju smo naveli, a možete ju vidjeti u videu ispod teksta.

Inače, 43-godišnja Yamamoto jedna je od najvećih japanskih ženskih sportskih zvijezda uopće. Svoje prvo hrvačko svjetsko zlato osvojila je još 1991. godine, kada joj je bilo tek 17 godina, a naslove svjetske prvakinje osvajala je još dva puta, 1994. i 1995. godine, uz još jedno srebro, osvojeno 1998. godine. U Japanu je tako brzo postala prava medijska zvijezda, a posebno je praćen bio njen brak s japanskom skijaškom zvijezdom, deset godina mlađim Akirom Sasakijem. Prije toga je bila udana za legendarnog borca Ensona Inouea te nogometaša Nobuyasua Ikedu, s kojim ima sina, danas 21-godišnjeg Ersona Yamamota, također Rizinovog borca. Miyu je inače sestra jednog od najpopularnijih japanskih boraca u povijesti, Norifumija “Kida” Yamamota, dok je njihova mlađa sestra Seiko Yamamoto također bila svjetska hrvačka prvakinja, i to četiri puta.

Donosimo vam video cijele borbe, a za one koje zanima samo “ključni” trenutak i njegov poseban video. Proizvođač sportske opreme koja je uzrokovala ovu izuzetno neugodnu situaciju, posebno u Japanu, se do sada nije izjasnio povodom ovog događaja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI