James McSweeney otpušten iz ONE FC-a zbog Facebook statusa

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.05.2015 23:04h Autor:

James McSweeney

Bivši UFC-ovac i sudionik desete TUF sezone, James McSweeney, je otpušten iz organizacije ONE FC. Englez se na svojoj Facebook stranici požalio da se nije borio već šest mjeseci, a zauzvrat je dobio otpusno pismo.

James je obaviješten putem e-maila.

"Uznemiruje me djetinjast način na koji je to učinjeno. Dao sam im dvije godine svoje karijere. Tri puta sam se borio, dao svoje srce u tim borbama i pobjeđivao velikim nokautima. Mnogo sam ih promovirao i ovo što su učinili je vrlo neprofesionalno.", izjavio je McSweeney.

James (14-12) je slavio u dvije od tri borbe, u kojima je nastupio za ONE FC. U prosincu je u posljednjem meču za ONE FC tehničkim nokautom poražen od Rogera Graciea. Englez se nadao da će mu ranije ove godine biti ugovorena nova borba, ali to se nije dogodilo.

"Stalno sam spreman, stalno sam u formi, ali ništa. Ja sam pravi borac koji se treba boriti!!! Nitko nije sretan ako sjedi sa strane. Nisam došao ovako daleko u svojoj karijeri da bih je upropastio na kraju! Situacija se treba promijeniti.", napisao je McSweeney na Facebooku, zbog čega je dobio otkaz. 

"Nakon dvije godine frustriranja, napokon sam stavio prvi i jedini znak frustracije na Facebook. Ljudi me svakog dana pitaju kad ću se boriti i stvarno nemam pojma kad bi to moglo biti. Pitao sam, ali nisam dobivao odgovor. Rekao sam da neću sjediti sa strane i da se nešto mora promijeniti. Nisam spominjao ONE FC ili nekoga drugog.", pojasnio je james nakon dobivenog otkaza. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI