Jako loša večer hrvatskih boraca u Srbiji

Ostale vijesti 25.12.2011 10:04h Autor:

TFC 2

Sinoć je u susjednoj Srbiji održana jedna od najvećih borilačkih priredbi ove godine. Radi se o drugom po redu izdanju obećavajuće MMA organizacije Tesla Fighting Challenge.

S obzirom na jako dobar odaziv publike, dobre predstave u ringu i dobru organizaciju teško da se može naći kakva zamjerka TFC-u 2, no ona bi ipak išla na račun suđenja koje je u više navrata bilo poprilično dvojbeno i možda išlo previše na ruku domaćih boraca.

Od ukupno pet hrvatskih boraca koji su na Badnjak nastupili u Beogradu nitko nije uspio stići do pobjede.

Ivan Smolčić poražen je jednoglasnom sudačkom odlukom, dok je Dužan Džakić ugušio Ivicu Džebića. Naš borac je u ringu tijekom gušenja i izgubio svijest, a Džakić je reagirao krajnje nesporski zaista neprimjerenim gestikulacijama nad onesviještenim Džebićem. “Zakazana mi je operacija koljena i na meč sam došao ravno iz kreveta. Na borbu u ovakvom stanju sam pristao iz razloga jer sam čuo razne ružne stvari koje je Ivica Džebić pričao o meni. To je ujedno i razlog za moje ponašanja nakon meča, i ja se publici ispričavam zbog toga. To nije sportski i nadam se da se takve stvari neće ponavljati”, rekao je Džakić za Borilački kub nakon meča o svom ponašanju.

Dvoboj Matijasa Barića i Dragutina Miloševića je proglašen kao no-contest najvjerojatnije zbog nedozvoljenog udarca laktom. Barić je želio nastaviti meč, no suci su odlučili drukčije.

Marko Lukačić izgubio je RNC-om u drugoj rungi, a u jedinom ženskom meču Hrvatica Danijela Peričić morala je priznati poraz nakon primljenih udaraca u parteru.

TFC 2, rezultati:

Nemanja Uverić – Slobodan Janković, gušenje (giljotina), runda 1

Aleksandar Milićević – Miroslav Janić, nokaut (udarci u parteru), runda 1

Vaso Bakočević – Aleksandar Vicković, poluga na ruci, runda 2

Slobodan Maksimović – Marko Ignjatović, jednoglasna odluka sudija

Josif Alsaid – Ivan Smolčić – jednoglasna odluka sudija

Dušan Džakić – Ivica Džebić, gušenje (giljotina), runda 1

Matijas Barić – Dragutin Milošević, poništen meč

Bojan Veličković – Marko Lukačić, gušenje (RNC), runda 2

Sanja Sučević – Danijela Peričić, nokaut (udarci u parteru), runda 2

Dragan Gagi Tešanović – Matteo Minonzio, prekid, runda 1

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI