Jake Shields ošamario protivnika u stilu braće Diaz: Kakav je osjećaj biti pi*kica? (VIDEO)

Ostale vijesti 04.04.2016 14:18h Autor:

Polaris 3

Jake Shields je demonstrirao “Stockton Slap”, odnosno ošamario je protivnika u stilu svojih sparing partnera i prijatelja, braće Diaz.

Shields i AJ Agazarm suočili su se prošlog vikenda u graplling meču na Polaris 3 priredbi u Velsu. Incident je izbio kada je Agazarm nakon neodlučenog meča pružio Shieldsu ruku, no ovaj je odbio pozdraviti se. Agazarm je reagirao tako što ga je gurnuo, a Shields mu je uzvratio šamarom. Shields je objasnio da se nije htio rukovati zbog nesportskog ponašanja njegovog protivnika, prije i tokom borbe.

“Nisam se rukovao jer je ovaj tip cijelo vrijeme pričao sranja, gurao mi je prste u oči. U zadnjoj borbi mi se to dogodilo prvi put u karijeri i sad ovaj kreten radi istu stvar. Jučer se hvalio kako će pokušati rezimirati ovaj meč.’Znam da te ne mogu pobijediti, ali ako izvučem remi smatrat ću to pobjedom.’ E pa čestitam AJ, ti si kuja. Kakav je osjećaj biti pičkica i dobiti svoj remi”, upitao je Shields svog protivnika nakon meča.

A “prsti u oči iz zadnje borbe” o kojoj Shields govori odnose se na njegov obračun sa Rousimarom Palharesom na WSOF 29 priredbi. Zloglasni Brazilac je tom prilikom porazio Shieldsa u borbi za naslov, ali mu je titula zbog nesportskog ponašanja naknadno oduzeta, uz što je zaradio još uvijek aktivnu suspenziju.

Unatoč nemogućnosti da nastupa u MMA borbama, Palhares je kao parteraš nastupio na Polarisu 3 protiv jednog od najboljih BJJ majstora danas, Garyja Tonona, no susret je završio bez pobjednika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI