Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jake Shields: Lako je trenirati za borbu protiv sociopata Palharesa | Fight Site

Jake Shields: Lako je trenirati za borbu protiv sociopata Palharesa

Ostale vijesti 01.05.2015 20:04h Autor:

Jake Shields

Iduća borba za WSOF prvaka u velter kategoriji bit će između Rousimara Palharesa i Jakea Shieldsa, a Amerikanac kaže kako bi mu ovo trebale biti jedne od najlakših priprema, budući da se treba boriti s borcem kojeg je osobno nazvao sociopatom.

Borba za WSOF prvaka u velter kategoriju održat će se 1. kolovoza, no Jake Shieds je već u treningu te trenutno odrađuje parteraške sparinge u American Kickbox Academyu. Kaže kako mu nije teško već sad ozbiljno raditi, odnosno da ima jednu izuzetnu motivaciju za to:

"Palhares je izuzetno prljav borac i zbog toga mi nije problem trenirati za njega. On odlazio u borbe s ciljem da ozlijedi protivnike, pa iz tog razloga ja idem u borbu s ciljem da ozlijedim njega. Iako se ponaša van kaveza kao dobar momak, on je sociopat i zato sam izuzetno motiviran na borbu protiv njega", rekao je Shields.

Naravno, stalna tema s Toquinhom je njegovo predugo držanje poluge na nozi, koja je njegov "trademark" potez kojim najčešće ostvaruje pobjede. Shields je bio upitan misli li da on to uistinu radi namjerno ili da je stvar slučajnosti. Rekao je: "Uvjeren sam kako je to sve bilo namjerno. Jednom se može dogoditi slučajno, ali on to ponavlja iz borbe u borbu. Ne prestaje s tim, niti pokazuje da mu je žao."

A misli li se  on čuvao partera protiv njega i pokušati držati borbu na nogama? Kao vrhunski BJJ borac, Shields ne misli bježati od svog stila.

"On ima sjajne poluge na nozi i to mu je taktiku na kojoj sjajno radi. Vrlo lako se dovodi u priliku da dođe do toga, a onda su svi u problemima. No, ja sam jiu-jitsu borac i nemam nikakvog straha ići s njim u parter. To je moj stil borbe i uvjeren sam da sam tamo bolji od njega te da mogu doći do pobjede", dodao je Jake, kojem će ovo biti treća borba od odlaska iz UFC-a .

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI