Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Izvrsna vijest iz Slovenije: Sci-Muscle dostupan u MaXXimum Shopovima | Fight Site

Izvrsna vijest iz Slovenije: Sci-Muscle dostupan u MaXXimum Shopovima

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.07.2013 16:29h Autor:

Sci-Muscle u MaXXimum Shopovima

Kvalitetu Sci-Muscle brenda prepoznao je i najveći slovenski web shop specijaliziran za suplemente i prehranu – MaXXimum Shop. Uskoro, cijelu paletu Sci-Muscle suplemenata možete kupiti u MaXXimum Shopu i u Maxximum trgovinama u Sloveniji.

MaXXimum Shop, online trgovina s prehrambenim dodacima, prehranom za aktivne, proizvodima za vitalnost i ljepši izgled se razvila kao partner web stranice MaXXimum Portal, namijenjene širenju znanja o zdravoj prehrani, fitnessu i rekreaciji.

Osnivanje stranice MaXXimum Portal seže u prošlo tisućljeće i posljedica je entuzijazma vlasnika stranice, Gašpera Groma, ljubitelja rekreacije i zdrave prehrane. Od stranice s nekoliko članaka i jednostavnim debatnim forumom se MaXXimum Portal ubrzo razvio u jednu od najprepoznatljivijih fit stranica u Sloveniji, koja se može pohvaliti s više od 15000 članica i članova.

"Spojio nas je zajednički interes za zdravu prehranu, gibanje, kvalitetu života i vitalnost. Svoj posao ne obavljamo isključivo kao unosnu djelatnost, već sa srcem i željom da naše kupce kritično osvijestimo i pomognemo im izabrati proizvod koji im zaista treba. Zato možete biti potpuno sigurni da ćemo na vaša pitanja odgovoriti objektivno i u skladu s vašim zadanim ciljevima. Primamo najnovija događanja i istraživanja s područja prehrambenih dodataka, zdrave prehrane i rekreacije, te se ne držimo propagandnog materijala proizvođača. Zbog toga s ponosom možemo izjaviti da nam se naši kupci s povjerenjem ponovo obraćaju!", kaže Grom što je dovoljna potvrda i kvalitete Sci-Musclea koji je svoje mjesto našao na MaXXimumovim policama!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI