Iznenađenje: MacKenzie Dern “ugušena” u Rio de Janeiru (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.04.2017 11:58h Autor:

MacKenzie Dern

Samo mjesec dana nakon što je odradila svoj treći MMA meč (i pobijedila), planetarno popularna jiu-jitserica MacKenzie Dern se vratila na svoje originalno borilište – BJJ tatami.

Dern je sudjelovala na IBJJF prvenstvu u Rio de Janeiru, no stvari nisu ispale za ovu buduću MMA zvijezdu onako kako si je ona to zamislila. Naime, Dern ne samo da je poražena u finalu apsolutne kategorije, nego je izgubila prisiljavanjem na predaju što joj se nije dogodilo godinama.

Bolja od nje je bila trostruka svjetska BJJ prvakinja Bia Mesquita koja je posao završila za manje od dvije minute. Mesquita je Dern završila gušenjem s leđa osvojivši tako zlato u apsolutnoj kategoriji, baš kao što je bila najbolja i u svojoj težinskoj diviziji.

Dern se očito u posljednje vrijeme sve više koncentrira na MMA karijeru i buduće nastupe u slobodnoj borbi. Javna je tajna kako ju je UFC već sada “kapario” tako što je plaća samo kako bi u jednom trenutku karijere izabrala Octagon, a ne neki konkurentski kavez. Dakako, osim što je sjajna na parteru, Dern krase i fizički atributi zbog koje ima ogroman broj muških poklonika u borilačkom svijetu…

Video borbe Dern vs. Mesquita pogledajte na ovom LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI