Iznenada preminuo slavni MMA trener

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.12.2017 10:22h Autor:

Robert Follis

Jedan od najpoznatijih trenera općenito u slobodnoj borbi, Amerikanac Robert Follis je preminuo prošlog petka. O ovoj tragičnoj vijesti je javnost obavijestila njegova djevojka Myra Fukuno preko svog Facebooka.

Follis je bio glavni trener u slavnom Xtreme Couture Gymu u Las Vegasu te je tijekom duge karijere trenerao mnoge poznate i uspješnje borbe.

“Robert Follis, čovjek koji je imao utjecaja i promijenio mnoge živote, preminuo je 15. prosinca 2017. Bio je dobar, bio je pun ljubavi, bio je strastven. Robert je bio nevjerojatan učitelj koji je otvarao um drugih kako bi mogli naučiti što više. Imao je način da iz svakog izvuče njegov maksimum. Bit će upamćen kao voljeni prijatelj, brat, sin, mentor i trener…”, napisala je Fukuno  na Facebooku.

Za sada se ne zna uzrok smrt ovog poznatog MMA trenera, a njegova djevojka je zamolila sve prijatelje i poznanike za razumijevanje i strpljenje. Po objavi ove vijesti od Follisa su se preko društvenih mreža dirljivim objavama oprostili mnogi MMA borci i ljudi iz borilačkog svijeta.

Follis je godinama bio glavi trener Xtreme Couture tima, no napustio je “gym” ranije ovog mjeseca. U karijeri je trenirao i imena kao to su Miesha Tate, Kevin Lee i Bryan Caraway.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI