Izlazi MMA strip nastao u suradnji s kreatorom Nindža kornjača

Ostale vijesti 26.10.2015 12:39h Autor:

Cage Hero

Ian Parker, bivši borac i MMA menadžer, te Mark Mastrandrea u suradnji s Kevinom Eastmanom, jednim od kreatora Nindža kornjača, pokreću MMA strip pod nazivom "Cage Hero". Strip će na scenu stupiti idućeg mjeseca u obliku limitiranih serijala koji će biti dostupni u printanom, ali i digitalnom obliku.

"Cage Hero" je akcijska avantura za sve uzraste koja će nastaviti tradiciju "Teenage Mutant Ninja Turtles" i "Karate Kid" stripova. Priča prati Rydera Stonea, srednjoškolca i hrvača koji se priključuje "The Cage Heroes" MMA timu koji okuplja pojedince sa supermoćima. Njihov zadatak je zaštita svijeta od zle međunarodne mreže poznate pod nazivom "The Shadow Empire".

"Vrijeme je da ova generacija ima svoju grupu heroja na koje će se moći ugledati. Mi smo to za njih i stvorili. MMA je sport u usponu, a superjunaci su uvijek popularni i mi smo pronašli zabavan i inspirativan način da to spojimo", poručio je Parker.

Dynamite Entertainment je američka izdavačka kuća koja će biti zadužena za plasiranje ovog proizvoda na tržište, a tek ćemo vidjeti kakav će uspjeh ostvariti "Cage Hero" koji će sigurno zainteresirati i velik dio MMA obožavatelja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI