Iz WSOF-a poručili: Palhares ne ide nigdje!

Ostale vijesti 08.10.2015 12:44h Autor:

Rousimar Palhares

Iz WSOF-a su poručili kako je Rousimar Palhares i dalje njihov borac te da namjeravaju da tako i ostane. No, prije nego budu donosili ikakve odluke, pričekat će službeni stav atletske komisije.

Nakon što je Rousimar Palhares javno zatražio raskid ugovora s WSOF-om, odnosno nakon što se potužio da ga ne može dobiti, unatoč tome što više za tu organizaciju nema namjeru nastupati, javio se i njihov čelni čovjek, Ali Abdelaziz.

"Svi znamo da taj momak ima problema, no isto tako znam da radi na rješavanju istih. Ima odličan tim iza sebe, koji mu oko toga može pomoći. No, ono najvažnije donijeti će atletska komisija. Mi ćemo njihovu odluku, ma kakva god ona bila, bez problema prihvatiti", rekao je Abdelaziz, a onda dodao nešto o statusu borca:

"No, za sada je Palhares i dalje borac pod ugovorom s WSOF-om. Mislim kako je on jedan od najboljih svjetskih boraca u velter kategoriji, no ima velikih problema s ponašanjem. Nadam se kako će se na kraju sve završiti dobro i po nas i po njega. No, ono što je činjenica je da bi on mogao dulje vrijeme ostati bez dozvole za nastupima i mi moramo na to biti spremni. On je borac koji se zaslužuje boriti protiv najboljih, no tek nakon odluke komisije možemo znati koliko mu to možemo priuštiti."

WSOF je Palharesa suspendirao na neodređeno vrijeme, oduzevši mu naslov prvaka. No, pojas Palhares nije vratio, a izjavio je kako niti nema namjeru. Isto tako, rekao je da u WSOF-ov kavez više nikad neće ući.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI