Iz Blackziliansa poručuju: Nema govora o raspadu tima!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.12.2015 11:54h Autor:

Blackzilians / Facebook

Jučer se pisalo o mogućem raspadu jednog od najpoznatijih MMA timova, a kao glavni razlog navodili su se financijski problemi u kojima se našao vlasnik Blackziliansa Glenn Robinson. Nedugo nakon što su takve informacije počele kružiti internetom, javio se i sam Robinson koji tvrdi kako je riječ o najobičnijoj izmišljotini.

Iako su tim napustile najveće zvijezde poput Alistaira Overeema i Vitora Belforta, te unatoč činjenici da je poslovanje Jaca, brenda sportske odjeće, otežano pojavom Reebokovog ugovora, iz Blackziliansa poručuju kako nema govora o raspadu tima.

“Priča o Blackziliansima i meni objavljena je na stranici www.smackhisface.com. Riječ je o stranici koja se nalazi u vlasništvu osobe s kojom smo nekoć razmatrali surađivati, ali do toga nije došlo jer se nismo uspjeli dogovoriti oko uvjeta.

Nema istine u tom članku, osim činjenice da sam rekao kako bih, u slučaju dobrih uvjeta, razmotrio prodavanje Jaco brenda. Nedavno sam bio bolestan i prošli su mjeseci dok se nisam oporavio. Tijekom tog razdoblja, osvrnuo sam se na svoj život i shvatio da trebam manje raditi te provoditi više vremena sa svojom obitelji. Tako da izgradnja brenda odjeće možda i nije najbolje iskorištavanje vremena kojeg imam na raspolaganju.

Volim svoju ženu i djecu te svoju sportsku obitelj. Nikada neću napustiti MMA posao, ali bi mi prodaja Jaco kompanije mogla osloboditi nešto vremena te bih, umjesto kasnih noćnih sati u uredu, mogao navijati za svoje kćeri na nogometnim utakmicama.

Ukratko, članak je izmišljotina i primjer jadnog novinarstva. Cijena za ovo će biti plaćena jer imamo namjeru podići tužbu za klevetu”, izjavio je Robinson.

Isaac Kesington, urednik portala koji je prvi pustio vijest o raspadu Blackziliansa, priznao je da su on i Robinson bili u poslovnim pregovorima prije pet godina, ali tvrdi kako nema nikakvih zamjerki na to razdoblje te da je članak baziran na intervjuu s borcem iz Blackziliansa. Navodni intervju odrađen je ovog mjeseca u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI