Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ishii: Pobijedit ću Fedora sudačkom odlukom | Fight Site

Ishii: Pobijedit ću Fedora sudačkom odlukom

Ostale vijesti 23.12.2011 09:24h Autor:

Satoshi Ishii (Foto by Scott Hirano - Lowkick.com)

Japanski zlatni judo olimpijac, Satoshi Ishii, vjeruje u svoju pobjedu protiv Fedora Emelianenka iako je svjestan da nema nekih posebnih prednosti u dvoboju protiv ove MMA legende.

“Ne mogu reći da imam neku realnu prednost ispred Fedora. Čovjek je legenda koja se u prošlosti sučelila s borcima raznih stilova. No, imam mnogo samopouzdanja, neovisno o tome gdje će se borba odvijati. I na parteru i u stojci, vjerujem u svoju pobjedu. Kada je u pitanju judo, onda smatram da bi on mogao odigrati veliku ulogu ukoliko dođe do klinč pozicija”, smatra Ishii i dodaje:

“Fedor se jako dugo bori u ovom sportu i praktički se sučelio sa svim protivnicima. Poštujem sve što je napravio. Velika je čast uopće ući u ring s takvom legendom. No, ne vjerujem da je to neki drugi borac u odnosu na Pride dane. Smatram da su ga posljednji porazi promijenili. Sada je postao oprezniji što se moglo vidjeti u borbi protiv Jeffa Monsona. On je kompletan borac i nema mana. Može pobjeđivati i na nogama i u parteru.”

Ishii je prognozirao svoju pobjedu odlukom sudaca.

“Vjerujem da ću slaviti odlukom. Sada više nisam samo judoka. Fanovi će vidjeti moje udarce, hrvanje, grappling i sve ostalo što sam naučio od kada sam krenuo u MMA”, zaključuje Ishii.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI