Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Irska WWE zvijezda Becky Lynch “zaprijetila” McGregoru: “Slomit ću ti ruku za tri sekunde!” | Fight Site

Irska WWE zvijezda Becky Lynch “zaprijetila” McGregoru: “Slomit ću ti ruku za tri sekunde!”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.11.2018 12:42h Autor:

Photo: WWE

Uključuju li planovi UFC-ove mega zvijezde Conora McGregora i poneku WWE gažu? Ne bi nas čudilo…

S obzirom na recentno koketiranje s WWE zvijezdom i Smackdown prvakinjom Becky Lynch, takav bi scenarij vrlo brzo mogao postati realnost. O čemu se točno radi?

Becky Lynch je već godinama jedna od najvećih ženskih WWE zvijezdi, a posljednjih dana je uoči neodrađenog meča protiv Ronde Rousey vrlo često u medijima te je izuzetno aktivna na društvenim mrežama. Dapače, prozvala se “THE Muškarcem” tako naglasivši svoju snagu i grubost, a mnoge je pritom podsjetila na svog sunarodnjaka “Notoriousa”.

Na koncu je recentnom objavom na Twitteru poslala poruku samom McGregoru.

“THE Muškarac ne izaziva nikoga. Ali Notorious i ja smo vezani, poput irskog brata i irske sestre. Ali ako bih ikada došla na udaljenost od 4 kilometra od njega, prekinula bih tu vezu, slomila bih mu ruku u tri sekunde. Bila bih previše u iskušenju da to moram učiniti, a on bi to shvatio. Nakon toga bi otišli na Proper 12”, napisala je dakako u šali Becky Lynch.

Nije trebalo dugo vremena proći da stigne odgovor Conora McGregora. UFC-ova mega zvijezda je kratko odgovorila…

“Nazovi me kada budeš trebala dostojni ‘back up'”, napisao je McGregor jasno dajući do znanja da ne bi imao ništa protiv “tag team” udruživanja s Lynch.

S obzirom na to da se i sam UFC pretvorio u tek malo ozbiljniju verziju WWE-ja, a da MMA borci poput Ronde Rousey odlaze u kečere, dok se kečeri, poput Brocka Lesnara, vraćaju u Octagon, ništa nas više ne bi začudilo.

Niti da Conor McGregor svoj sljedeći “dvoboj” odradi u WWE ringu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI