Invicta 31: Jandiroba gušenjem obranila titulu, Pearl Gonzalez upisala novu pobjedu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.09.2018 10:20h Autor:

Virna Jandiroba i Pearl Gonzalez

Održan je 31. event Invicta promocije, nakon kojeg najveća svjetska isključivo ženska promocija i dalje ima istu prvakinju slamka kategorije, a novu pobjedu upisala je i zvijezda promocije, Pearl Gonzalez.

30-godišnja Brazilka, Virna Jandiroba, svakako je još uvijek neotkrivena tajna ženskog MMA, barem za širu publiku, no vjerojatno neće proći dugo prije nego završi u UFC-u. Prekidom u drugoj rundi savladala je Janaisu Morandin, čime je ostavila titulu u svom vlasništvu, a svoj je skor dovela do 14-0. Time se izjednačila s neporaženim nizom koji je imala Joanna Jedrzejczyk, ali još uvijek je to daleko od najvećeg niza neporaženosti u profesionalnom ženskom MMA-u. 22-0 koji je imala legendarna Megumi Fujii će se teško srušiti.

Do svoje treće pobjede u Invicti te možda i ključne pobjede za povratak u UFC, došla je borkinja tijekom čijeg je nastupa bila najveća ludnica u dvorani. Pearl Gonzalez zvijezda je promocije, a svojim nastupom je pokazala zašto. Njen grappling bio je fantastičan, a ujedno i atraktivan, čime je svoju protivnicu Daiane Firmino apsolutno uspjela neutralizirati. U trećoj se rundi dovela u nezgodnu poziciju neuspjelim pokušajem leteće poluge na ruci, no i to je uspjela neutralizirati onime što je naučila u svom timu, 10th Planet Jiu Jitsu, osnovanom od Eddiea Brava, odnosno njegovoj podružnici u San Diegu. Pearl je ovo bila druga borba u muha kategoriji, a nakon nje je zatražila borbu za titulu. No, možda poziv UFC-a dođe prije toga.

Ukupno je na eventu održano osam borbi, a rezultate možete pogledati ispod teksta.

Invicta 31 – Rezutati

Virna Jandiroba (c) def. Janaisa Morandin – SUB (R2 2:23)
Pearl Gonzalez def. Daiane Firmino – jednoglasna sudačka odluka
isa Spangler def. Shanna Young – podijeljena sudačka odluka
Mallory Martin def. Ashley Nichols – TKO (R3 1:05)
Miranda Maverick def. Victoria Leonardo – SUB (R1 3:26)
Kelly D’Angelo def. Lindsey VanZandt – jednoglasna sudačka odluka
Kay Hansen def. Helen Peralta – TKO (R3 4:16)
Holli Salazar vs. Audrey Drew – jednoglasna sudačka odluka

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI