Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Intervju s Fabiom Gurgelom, višestrukim svjetskim BJJ prvakom (VIDEO) | Fight Site

Intervju s Fabiom Gurgelom, višestrukim svjetskim BJJ prvakom (VIDEO)

Ostale vijesti 13.12.2011 13:18h Autor:

Fabio Gurgel

Hrvatska je nedavno dobila prvi crni pojas u brazilskoj jiu-jitsi u Alliance akademiji. Višestruki svjetski prvak i suosnivač Alliance BJJ-a, Fabio Gurgel, ovu je veliku čast ukazao glavnom treneru Black Dragon Croatia teama, Dubravku Čoliću.

Dugogodišnji majstor BJJ-a, jedan je od pionira ovog sporta u Hrvatskoj, ali i osoba koja je najviše doprinijela razvoju vještine na našim prostorima. Čolić već godinama svoje znanje prenosi na mlađe naraštaje, a sada kada je za rad nagrađen i crnim pojasem, moći će i sam svojim učenicima dalje dijeliti pojaseve za stečeno znanje. Neki od njegovih učenika su i poznati MMA borci kao što su Damir Mirenić, Igor Pokrajac i Matej Truhan. Treba naglasiti da je Gurgel ovom prilikom i drugog glavnog trenera Black Dragona, Iliju Ćavarovića, iz ljubičastog pojasa promovirao u smeđi.

“Velika mi je čast što sam upravo ja, u ime, Jacarea Cavalcantea koji u Hrvatsku dolazi već šest godina, promovirao prvi vaš crni pojas. Znanje BJJ-a u Hrvatskoj je na zavidnoj razini, radi se o velikim majstorima BJJ-a i sjajnim ljudima”, izjavio je Gurgel naglasivši da se jedva čeka vratiti u Hrvatsku.

Prilikom ovog dolaska, Gurgel je u Zagrebu održao nekoliko seminara demonstriravši neke nove tehnike hrvatskim “jiu-jitserima”.

Fight Site je tada snimio i kratki intervju s Fabiom, koji vam danas prikazujemo u cijeosti.

#http://www.youtube.com/watch?v=HEfw7ezJpJ4&feature=youtu.be

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI