Indijski SFL hoće Fedora, M-1 zainteresiran i čeka ponudu

Ostale vijesti 24.03.2012 08:38h Autor:

Fedor Emelianenko

Indijska MMA promocija koja vrlo ambiciozno grabi prema naprijed, Super Fight League, je izrazila zanimanje za dovođenje nekoć najboljeg MMA borca svijeta – Fedora Emelianenka.

U razgovoru za Fighters Only magazin, glavni i odgovorni čovjek SFL-a kada su u pitanju akvizicije, Ken Pavia, je izjavio:

“Fedor je sigurno borac koji nam je vrlo zanimljiv i bili bi počašćeni da se bori u SFL-u. Realni ljudi ga moraju staviti na sam vrh P4P ljestvice s obzirom na to koliko dugo je bio dominantan. Imati takvu legendu u svojoj promociji bi definitivno značilo korak naprijed za SFL.”

Da interes postoji i na drugoj strani, potvrdio je direktor M-1 Globala, Evgeni Kogan.

“Počašćeni smo izjavom Kena Pavije, a ako postoje neke konkretne ponude, Fedor i Vadim bi ih rado uzeli u obzir.”

Pravi MMA fanovi su ipak malo više zainteresirani da Fedor napokon stigne u UFC. Prema glasinama koje posljednjih dana kruže po bespućima interneta, Emelianenko i njegovi menadžeri su napokon spremni razumno razgovarati s najjačom svjetskom MMA promocijom. No, s obzirom na to kakvu mu “kante” u posljednje vrijeme namješta M-1 Global, sasvim je jasno da je indijska MMA promocija možda i bolji izbor za Fedorovu karijeru u ovom trenutku…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI