Indijska promocija SFL kreće glamurozno: Jennifer Lopez pjeva na prvoj priredbi!

Ostale vijesti 15.02.2012 07:24h Autor:

Jennifer Lopez

11. ožujka u Mumbaiju, javnost će pratiti prvu priredbu nove indijske MMA promocije Super Fight Legaue (SFL).

Da se ne radi samo o još jednoj organizaciji koja se pokušava ugurati na ionako već natrpano tržište sličnih prosječnih ili ispod prosječnih promocija, govori i podatak da je SFL osnovan od strane indijskog miljunera Raja Kundre. No, potvrda da ljudi koji vode promociju raspolažu s enormnim sredstvima jest i da će na prvoj priredbi u Mumbaiju nastupiti svjetska glazbena super zvijezda – Jennifer Lopez, a šuška se da bi se mogli pojaviti i trenutačno vrlo popularni LMFAO.

“Vijest koja je procurila za J-Lo je istinita, a trenutačno promociju kontaktiraju i drugi menadžeri koji nude svoje glazbenike za nastup na otvarajućoj ceremoniji. LMFAO, američki bend, je također bio jedno od rješenja. Promocija će pokušati krenuti na što glamurozniji način, a Jennifer Lopez je definitivno zvijezda koja će to učiniti mogućim”, izjavio je izvor blizak promociji.

Ipak, sasvim je nejasno zašto su se organizatori odlučili utući milijune na glazbeni dio, a kao glavnu borbu večeri će borilačkim fanovima ponuditi kantu za napucavanje Boba Sappa i jednako katastrofalnog Jamesa Thompsona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI