Imate li stila? UFC Hoodie je pravi izbor!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.12.2012 15:01h Autor:

UFC hoodie

Majica s kapuljačom nekada je bila isključivo povezana uz srednjoškolce ili pripadnike određenih sportskih klubova. Danas je majica s kapuljačom puno više – ona je odraz stila pojedinca koji je nosi i njegov stav prema životu.

Prvi je hoodie izrađen u tridesetim godinama u SAD-u za radnike kako bi se osigurala toplina glave i ramena. U 70-ima je hoodie bio povezan sa začetnicima hip-hop kulture, a najveću popularnost majice s kapuljačom mogu pripisati slavnom Rockyju.

Danas je hoodie simbol samosvojnosti, oslobođenosti i stilske osviještenosti. Danas hoodie nije samo sportska majica s kapuljačom, ona je majica koju osviješteni muškarci nose u svim prilikama – od sportskih priredbi, treninga do ozbiljnih poslovnih situacija u kojima hoodie oblače ispod sakoa pokazujući time svoju samostalnost i sigurnost!

Fight Stuff je ekskluzivni distributer za UFC Merchandise za regiju, a jasno je da najpoznatija i najjača svjetska promocija i u svojoj odjevnoj kolekciji nudi proizvode iznimne kvalitete i dizajna.

U ponudi Fight Stuffa pogledajte šest modela majica iz UFC-ove kolekcije jesen-zima 2012/2013. Majice odlikuje iznimno mekan pamuk te karakteristične grafike koje odražavaju karakter osobe koja ih nosi. Od klasičnijeg modela UFC Crest, do UFC Sponsor, s patentom, u liniji hoodieja i najzahtjevniji kupci će pronaći nešto za sebe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI