Idući WSOF tek krajem veljače, Blagoi Ivanov brani teškaški naslov protiv Shawna Jordana

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.01.2017 18:41h Autor:

Blagoi Ivanov

Nakon sjajnog eventa kojim su završili 2016. godinu, ekipa iz WSOF promocije idući priprema tek za kraj veljače, a tamo će se održati borba za teškaški naslov. Prvak Blagoi Ivanov će se boriti protiv Shawna Jordana.

To je borba koja je bila planirana za kraj prošle godine, no iz određenih razloga se nije održala, no zato će predvoditi već idući event promocije, 25. veljače u Las Vegasu.

Ivanov (14-1) će u ovoj borbi po treći puta braniti titulu koju je osvojio sredinom 2015. godine, kada je savladao Smealinha Ramu. Za bivšeg člana Bellatora i prvoj čovjeka koji je pobijedio Fedora Emelianenka u sambo meču će ovo biti vjerojatno najteži ispit, budući da mu protivnik dolazi iz UFC-a, gdje je bio vrlo relevantan rangiran borac.

Shawn Jordan (19-7) je zapravo UFC napustio u vrlo čudnim okolnostima. Naime, nakon isteka ugovora, krajem 2015. godine, mu je ponuđen novi, s kojim je on odugovlačio, jer se nadao da bi mogao doći do borbe protiv Fedora Emelianenka u Rizinu. Nakon što se to nije dogodilo, namjeravao je potpisao produženje s UFC-om, no ponuda više nije vrijedila, pa je tako prihvatio onu od WSOF-a. U WSOF je uspješno debitirao prošle godine, a dokaz njegove kvalitete dolazi iz UFC-a, gdje je ostvario šest pobjeda u deset borbi, a u svom je predposljednjem nastupu nokautirao Derricka Lewisa.

Ovo je za sada jedina potvrđena borba za ovaj event, a očekuje se kako će vjerojatno biti tri borbe za titulu na cardu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI