I McDonald želi u teškaški Grand Prix, fotošopirao se na plakat (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.11.2017 11:46h Autor:

Screenshot

Ne prestaju pljuštati ponude za uskakanje u Bellatorov teškaški Grand Prix koji je nedavno najavljen, a koji kreće u travnju 2018. godine. Nakon što je svoju kandidaturu za zamjenu u turniru istaknuo bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Shane Carwin, sada je želju da bude dio natjecanja javno iznio još jedan bivši UFC-ovac – Rory MacDonald.

To i ne bi bilo toliko luda ideja da se MacDonald čitavu karijeru nije natjecao u velter kategoriji, a da recimo od Franka Mira ili Matta Mitrionea nije lakši i tridesetak kilograma. No, Kanađanin ne dvoji da bi se htio okušati i protiv ove konkurencije…

“Već sam razgovarao sa Scottom Cokerom o ovome. Rekao je da će vidjeti kako će proći moj dvoboj protiv prvaka u velteru Douglasa Lime, a onda će me nakon toga možda upotrijebiti kao zamjenu u turniru ukoliko za time bude potrebe”, izjavio je MacDonald.

Upitan ima li iskustva u treniranju ili spariranju s teškašima, MacDonald odgovara:

“Ne zapravo. Ali sam spreman probati i okušati se u borbama protiv njim. Vjerojatno ću imati dosta problema, ali sam spreman na taj izazov.”

Kanađanin nije na ovome stao nego je svoju kandidaturu i kampanju nastvio i na Instagramu fotošopirajući trenutačni plakat za Grand Prix. Između Nelsona i Fedora je ubacio i sebe, a uz sliku je napisao:

“Jedan od ovih ne pripada drugima. Bellator 2018. Grand Prix.”

One of these things dont belong with the others @bellatormma 2018 heavyweight tournament @thephotoshopsteve

A post shared by Rory “RED KING” Macdonald (@romac_gorilla) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI