I KSW najavio mega event u Londonu: Hoćemo li na njemu gledati “RoboCopa” i “Killera”?

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.06.2018 10:18h Autor:

KSW

London je očito izuztno poželjna destinacija kada govorimo o borilačkim eventima. Danas smo izvijestili kako je moćni ruski ACB odlučio u kolovozu održati svoju prvu priredbu u britanskoj prijestolnici, a sada je to učinio i poljski KSW, kojeg mnogi smatraju najboljom europskom MMA organizacijom u ovom trenutku.

“Konfrontacja Sztuk Walki” je, naime, objavila da će svoj 45. event održati upravo u Londonu i to u SSE Areni (Wembley) 6. kolovoza.

Prvi je to put da se poljska organizacija vraća u Englesku nakon KSW-a 32 od čega će uskoro proći tri godine. Tada je oko 10 tisuća ljudi došlo u londonsku SSE Arenu kako bi gledali njihove najveće zvijezde poput Pudzianowskog, Mankowskog, Narkuna…

“Naš posljednji event u Londonu je bio veliki uspjeh. Veselimo se da se napokon vraćamo tamo i demonstriramo naše priredbi ponovno našim engleskim fanovima. I starim i novim. Dajemo obećanje da ćemo sastaviti ponovno vrhunski popis borbi s našim najvećim imenima na njemu. Engleska, ovo je nešto što ne želiš propustiti!”, izjavio je povodom povratka u London suvlasnik promocije Maciej Kawulski.

S obzirom da smo nedavno od trenera i menadžera naših istaknutih boraca Roberta Soldića i Antuna Račića, Ivana Dijakovića, saznali da bi se njegovi puleni trebali u KSW borilište vratiti na jesen, upravo je London idealna prilika za tako nešto.

Podsjećamo kako je RoboCop poražen u posljednjem meču za KSW izgubivši pritom pojas u velter kategoriji. Na istoj priredbi Antun “Killer” Račić je drugi put slavio u poljskoj organizaciji potvrdivši kandidaturu za naslov u bantam kategoriji. Obojica u KSW-u uživaju izuzetan status pa je za vjerovati da bi mogli nastupiti u Londonu.

Dijaković je također potvrdio da Soldića u ovom trenutku samo jedna pobjeda dijeli od UFC-a, ukoliko to dakako želi. No, također je naglasio da ne žele žuriti s odlukama i da se u ovom trenutku dobro osjećaju u KSW-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI