Hrvatski jiu-jitseri pokorili konkurenciju u Mađarskoj!

Ostale vijesti 14.11.2011 10:47h Autor:

Black Dragon Croatia

Na Otvorenom prvenstvu Mađarske koje se proteklog vikenda održalo u Budimpešti, hrvatski predstavnici su ostvarili i više nego dobre rezultate. Nije pretjerano reći da su pokorili konkurenciju. Posebno su se istaknuli članovi zagrebačkog Black Dragon Alliancea s tri zlatna odličja.

U kategoriji plavih pojaseva do 88 kilograma, zlatnu medalju osvojio je David Vojnović (Black Dragon), dok je treće mjesto uzeo Hrvoje Žanić (Leo Neves).

U jednoj težinskoj diviziji više, onoj do 94 kilograma, najbolji je bio Aša Nadarević (Black Dragon). U kategoriji ljubičastih pojaseva, Zvonimir Ucović (Black Dragon) se također okitio najvrjednijim odličjem.

Treba istaknuti i broncu Nadarevića koji se natjecao i u otvorenoj kategoriji plavih pojaseva. U istoj konkurenciji s njim je odličje podijelio Saša Milinković (Leo Neves).

Među bijelim pojasevima Hrvatska je također osvojila nekoliko odličja. Najbolji u diviziji do 88 kilograma bio je Vedran Orkić (Leo Neves), dok je Rade Kosanović (Gracie Barra) uzeo brončano odličje.

Čestitke momcima!

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI