Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hrvati uspješni u Velenju, trojica slavila prekidom! | Fight Site

Hrvati uspješni u Velenju, trojica slavila prekidom!

Ostale vijesti 27.05.2012 09:36h Autor:

Ivan Gluhak (foto: Milan Krušič)

U Velenju se sinoć održala prva priredbe nove slovenske organizacije Fight Zone. Nastupilo je ukupno pet hrvatskih boraca. Gluhak, Žeželić i Dukić uspjeli su pobijediti, dok su Vlahović i Mošnja poraženi.

Dvorana školskoga centra nije bila potpuno ispunjena, no 500-tinjak gledatelja moglo je vidjeti nekoliko iznimno atraktivnih mečeva i nokauta s obzirom da je znatan dio mečeva završio već u prvoj rundi prekidom.

Od hrvatskih boraca prvi je u ring ušao Ivo Mošnja koji je meč solidno otvorio, no ubrzo ga je protivnik bacio u knockdown svojom boksačkom tehnikom. Mošnja ipak uspijeva nastaviti borbu, ali je nešto malo kasnije nokautiran udarcem u bradu.

Zdravko Dukić stigao je do svoje druge MMA pobjede u karijeri bez ikakvih problema nakon što je u prvoj rundi borbe uspio soccer kickom nokautirati svog protivnika.

Luka Žeželić iz OFC-a meč je pokušao otvoriti letećim koljenom, koje nije pronašlo protivnika, ali Aleksander Bedrač ipak nije imao previše šansi te je čak tri puta bio u knockdownu u nepune dvije minute te je sudac zbog toga meč prekinuo i pobjedu dodijelio Žeželiću.

Nakon njega u ring je ušao Marin Vlahović koji se borio protiv Senada Bašića. U meču punom razmjena krošei su sijevali na sve strane, no na kraju se meč u prvoj rundi odlučio u parteru nakon što je hrvatski borac izgubio zbog giljotine.

U glavnom meču večeri snage su odmjerili Ivan Gluhak i Muamer Jugović iz Bosne i Hercegovine. Gluhak je odmah u pvom napadu krenuo rušiti protivnika, koji ga je u toj situaciji čak i pokušao ugušiti, no Gluhakovo iskustvo pomoglo mu je da sačuva mirnu glavu te se izvukao iz inferiorne situacije. Borba se nastavila u parteru, a Gluhaku nije predugo trebalo da nakon toga protivnika uguši s leđa.

Od hrvatskih boraca trebao je nastupiti još jedan hrvatski borac, Ivica Kriste iz OFC-a, no njemu nažalost protivnik nije došao na meč.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI