Hrvati se nisu proslavili u Trbovlju

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.11.2011 21:45h Autor:

Aleksandar Rakas

U slovenskom Trbovlju večeras je održana druga po redu borilačka priredba Adrenalin Freefight Challengea. Nastupila su i četiri hrvatska borca, ali tek jedan je uspio stići do pobjede.

Početak je za naše borce bio dobar. U meču do 84 kilograma Antonio Mijatović iz UFK Bana veći dio prve runde protiv Slovenca Denisa Kurbusa proveo je u parteru. Mijatović je bio dominantniji, ali imao je i Kurbus svojih pokušaja. U drugoj rundi umalo je ugušio našeg borca, no nije uspio. Uspješniji u tom naumu bio je Mijatović u trećoj rundi te je gušenjem stigao do pobjede.

Marko Filetin (UFK Trešnjevka) također u kategoriji do 84 kilograma izgubio je u prvoj rundi nakon što je Gašper Zavašnik prisilio suca na prekid meča zbog udaraca u parteru.

CTT-ov predstavnik Matija Blažičević izgubio je sudačkom odlukom u prilično izjednačenom meču, a kako javljaju slovenski mediji, Slovenac Lemmy Krušič slavio je velikim dijelom zahvaljujući tome što se borio na domaćem terenu.

U glavnom meču večeri Aleksandar Rakas (OFC) nije uspio pružiti veći otpor daleko iskusnijem Vasi Bakočeviću. Crnogorac je Rakasa već u prvoj rundi uhvatio u giljotinu i našem borcu više nije bilo spasa.

AFC 2 rezultati:

Do 73 kg: Aleksandar Rajačić (Srb) def. Phillip Bokalj (Slo)

Do 84 kg: Antonio Mijatović (Hrv) def. Denis Kurbus (Slo)

Do 77 kg: Luka Alauf (Slo) vs. Enes Yakuzza Semič (Slo) – neriješeno

Do 93 kg: Andrej Bregar (Slo) def. Alan Hodžič (Slo)

Josif Al Said (Srb) def. Muamer Jugović (BiH)

Do 84 kg: Gašper Zavašnik (Slo) def. Marko Filetin (Hrv)

Do 93 kg: Milan Perišič (Slo) def. Zoran Zoča Milačič (Slo)

Do 70 kg: Lemmy The Dog Krušič (Slo) def. Matija Blažičević (Hrv)

Do 72 kg: Vaso Bakočević (Crna Gora) def. Aleksandar Rakas (Hrv)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI