Hoće li Cristiano Ronaldo postati MMA borac?

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.03.2013 10:30h Autor:

Cristiano Ronaldo i Royce Gracie

Cristiano Ronaldo bez ikakve je dvojbe jedan od najboljih nogometaša današnjice, a malo je poznato je da taj igrač Real Madrida i prilično zainteresiran za MMA borbe, a ponajviše za BJJ.

Prilikom jednog boravka u Brazilu uspio je doći u kontakt s Royceom Graciejem koji mu je čak i pokazao neke zahvate još 2010. godine. "Cristiano Ronaldo još je od malenih nogu pratio Royceove borbe i bio je iznimno impresioniran kako je uspio svladati svoje protivnike koji su bili znatno viši od njega", otkrio je dobro infomirani izvor vrlo blizak portugalskom nogometašu.

Nije tajna da primjerce i Zlatan Ibrahimović zna povremeno odraditi također trening, iako njega daleko više zanima K-1, a veliko zanimanje za MMA pokazao je također Brazilac Kaka.

Je li moguće da jednog dana vidimo Cristiana Ronalda ili nekog drugog svjetski poznatog nogometaša u akciji s MMA rukavicama, umjesto s kopačkama? Nema sumnje kako bi to itekako pomoglo u popularizaciji MMA kao sporta, ali komentari na tu temu na Fight Site Facebook stranici ipak im ne idu u korist.

Kakva su razmišljanja naših Facebook fanova o Ronaldu kao eventualnom MMA borcu pogledajte na ovom linku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI