Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Hitman”: Ponosan sam na Brocka, zbog njega nas više cijene (VIDEO) | Fight Site

“Hitman”: Ponosan sam na Brocka, zbog njega nas više cijene (VIDEO)

Ostale vijesti 20.07.2012 14:03h Autor:

Bret Hart (photo: www.wrestlescoop.com)

 

UFC 149 održava se ovog vikenda u Calgaryju. Najpoznatiji stanovnik ovog kanadskog grada je kečerska legenda Bret “Hitman” Hart koji je uz to i veliki MMA fan i uključen je u promociju eventa.

“Najbolji koji je, koji je bio i koji će ikada biti” dao je zanimljiv intervju Arielu Helwaniju. Kao dugogodišnji fan Hart najviše cijeni GSP-a, Jona Jonesa i Brocka Lesnara. “Hitman” kaže da je kao i mnogi profesionalni hrvači ponosan na Lesnara za sve što je učinio za priznanje pro wrestlinga.

Hart smatra da je profesionalno hrvanje sigurnije od slobodne borbe (iako je njegov brat poginuo za vrijeme WWE eventa), ali isto tako misli da je ostvaren određen napredak glede zaštite boraca, a da su i sami borci postali etičniji.

Govorio je i o King Mou koji će istovremeno gurati MMA/pro wrestling karijeru, kečerskim danima Kena Shamrocka, Montreal screwjobu, te neraskidivim vezama pro wrestlinga i MMA-a.

UFC 149 možete pogledati uživo na Fight Channel pay-per-viewu na 25. kanalu MaxTv-a u noći sa subote na nedjelju s početkom u 4 sata ujutro.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI