Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hisako Kato: Poslan sam da izgubim od Schillinga | Fight Site

Hisako Kato: Poslan sam da izgubim od Schillinga

Ostale vijesti 06.07.2015 18:33h Autor:

Hisaki Kato

Još uvijek MMA fanovima nije potpuno sjela činjenica da je Joe Schilling doživio težak poraz od Hisakia Katoa. Čak i japanski borac je uvjeren da je u Bellatorov kavez bio poslan s jednim ciljem njegovih poslodavaca. Da bude nokautiran od strane američkog borca.

Umjesto toga, Kato je u odjednom postao MMA zvijezda i jedan od najspominjanijih boraca posljednjih tjedan dana. Naravno, pored svega toga, njegov nokaut superman udarcem je i jedan od najboljih završetaka MMA borbi ove cijele godine. Sve to je došlo gotovo niotkuda za borca koji je do sad nastupao samo u japanskoj organizaciji Heat.

"Došao sam na borbu koju nisam trebao pobijediti, no dogodilo se ovo što se dogodilo. Dovoljna je jedna ovakva pobjeda nad velikim imenom i odjednom si čovjek o kojem se govori. Sad je na meni da to iskoristim", rekao je ovaj japanski karatist.

Schilling je već imao ugovorenu borbu za rujan, kad se na zajedničkom eventu Bellatora i Glorya trebao boriti protiv Paula Daleya. Sad od tog meča neće biti ništa, jer je nakon teškog nokauta uslijedila i tromjesečna suspenzija. Kato je tako pokvario planove svojim poslodavcima.

"Bio sam borac koji je trebao doći te biti udaren i nokautiran od Schillinga, kako bi ga vratili na pobjedničke staze te dodatno popularizirali pred event u rujnu. Znam to, siguran sam u to, ali to je takav sport. Doveden sam kao jednokratna žrtva, no sad ozbiljno gledam prema prilici da nastupam u Bellatoru. Ostalo nije moja briga", dodao je.

Bellator i Scott Coker se još nisu izjasnili oko pitanja ovog borca i hoće li, kao što svi očekuju, dobiti ugovor s Bellatorom i iduću borbu. Vjerojatno imaju previše posla oko pronalaska zamjena za Schillinga, na uistinu ogromnom eventu koji slijedi u rujnu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI