Hesdy Gerges dogovorio MMA debi na Bellator 211 eventu u Italiji

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.10.2018 09:52h Autor:

Hesdy Gerges

Jedan od najboljih kickboksača svijeta, Hesdy Gerges, ove godine će upisati svoj debi nastup u MMA kavezu. Nedavno je potpisao ugovor s Bellatorom, a promocija mu je sada ugovorila nastup na Bellator 211 eventu. U pitanju je manifestacija koja se u prosincu održava u Italiji.

Gerges je već godinama sam vrh svjetskog teškaškog kickboxinga. I on je na kraju jedan od onih koji su poklekli zovu MMA kaveza, no u njegovom slučaju to ne treba čuditi. Hesdy je samo nastavio putem svoje supruge. Naime, Denise Kielholtz je također od prvakinje Bellator kickboxinga postala dio njihovog MMA rostera. Ona je u kavezu startala s dvije pobjede, da bi prošlog mjeseca doživjela poraz od Vete Arteage.

34-godišnji Hesdy će pokušati biti jednako uspješan u prvom nastupu, gdje ga čeka Domingos Barros. U pitanju je borac iz Portugala čiji dosadašnji omjer je savršenih 5-0, no protivnici nisu niti blizu relevantna imena po kojima bi se nešto moglo zaključiti. U svakom slučaju, i za njega je ovo velika prilika koju će imati namjeru iskoristiti.

Gerges je u kickboxing karijeri upisao 50 pobjeda i 20 poraza, a nastupao je za K-1, Glory, It’s Showtime i FFC. Pobjeđivao je borce poput Pavela Zhuravljeva, Daniela Ghite, Ruslana Karaeva i Jamala Ben Saddika. Bez nastupa je od ožujka ove godine, kada je u Gloryu poražen od Badra Harija.

Bellator 211 održava se 1. prosinca u Genoi, a event predvodi borba Alessia Sakare protiv Kenta Kauppinena. Na istom eventu će svoj drugi nastup u Bellatoru upisati i Luka Jelčić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI