Henderson šokirao Bispinga: “Svi se bore ozlijeđeni, ali ovo je previše”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.12.2016 22:19h Autor:

Benson Henderson/Instagram

Nije tajna da se mnogi borci odlučuju boriti ozlijeđeni ili barem nedovoljno oporavljeni kako ne bi propustili velike prilike u karijeri, no priznanje Bensona Hendersona iznenadilo je i `hard core` borce kojima teške ozljede nisu nepoznanica, poput prvaka srednje kategorije Michaela Bispinga.

Henderson je prije godinu dana odradio posljednju borbu u UFC-u, a onda prešao u Bellator u kojem je tijekom 2016. upisao pobjedu i dva poraza. Cijelo to vrijeme vuče tešku ozljedu, što je priznao u nedavnom razgovoru za ESPN.

“Imao sam potrgan prednji križni ligament u svim svojim borbama u Bellatoru”, rekao je Henderson: “Dobio sam MRI nalaze i liječnik mi je rekao da je potpuno potrgan. Ipak, osjećao sam se dobro, skakao sam, išao lijevo-desno. Liječnici su mi rekli da mogu to raditi i ništa ne pokazuje da trebam na operaciju. Kažu da mi ne mogu reći da moram biti operiran. Testirao sam se ponovo protiv Patricija Freire u kolovozu i boljelo me malo više. Protiv (Michaela) Chandlera me nekoliko puta boljelo tijekom treninga. Treneri i supruga su mi rekli da se ne bih trebao boriti ili barem odraditi operaciju prije borbe. Sada sam to odlučio obaviti”.

“Bendo” je prije dva tjedna izgubio od Chandlera podijeljenom odlukom sudaca nakon pet rundi na Bellatoru 165.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI