Heather Hardy tvrdi da je prošla vagu, Komisija je ipak kaznila (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.02.2018 09:09h Autor:

Heather Hardy

Što se to točno dogodilo s Bellatorovom borkinjom i slavnom profesionalnom boksačicom Heather Hardy na noćašnjem vaganju za Bellator 194? Mediji su izvijestili kako je “Heath” pala na službenoj vagi sa samo desetak deka preko gornje granice svoje kategorije. No, ona tvrdi da se radilo o nesporazumu i da je trebala proći vagu bez ikakve kazne.

Bellator 194 vaga: Nelson mukom prošao, Hardy pala! (VIDEO)

Službena verzija direktora “The Mohegan Tribe Department of Athletic Regulation” nadzornog tijela koje ima ingerenciju nad priredbama u Mohegan Sun hotelu i casinu, Mike Mazzullija, jest da je Hardy bila preteška. Ali i da joj nisu dopustili daljnje skidanje kilograma jer joj je zdravlje bilo ugroženo u tom trenutku zbog već prekomjernog skidanja kilograma.

“Bila je dezorijentirana. Nije uopće pričala sa mnom dok je bila na vagi. Bio sam zabrinut za njezino zdravlje i za njezinu sigurnost. Nisam htio dopustiti da se važe gola, a sigurno joj ne bih nikada dopustio da nastavi skidati kile”, jasan je Mazzulli koji je Hardy “opalio” s kaznom od  20 posto njezinog honorara koji će u slučaju pobjede ići protivnici Ani Julaton.

Hardy ima potpuno drugačiju verziju priče. Ona smatra da je uredno prošla vagu!

“Ali ja jesam bila točna. Imala sam deset deka previše i to su mi tolerirali jer sam imala na sebi gornji dio bikinija i gaćice, a oni nisu htjeli da se skidam pred punom sobom ljudi”, objašnjava Hardy i dodaje:

“Nakon vage sam se hidratizirala u prostoriji iza, a usput sam davala intervjue. Sat vremena je već bilo prošlo od vage. Nisam niti znala da nisam prošla službenu vagu, mislila sam da je sve u redu. Ovakve stvari se konstantno događaju u boksu. Dopuste ti da imaš par deka više jer ne žele da se žena skida pred stotinu muškaraca.”

Bilo kako bilo, Hardy je ostala bez dijela honorara. No, dobra vijest u čitavoj priči jest da ćemo ipak gledati meč između nje i kolegice profesionalne boksačice Ane Julaton.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI