Guillard u Kini nokautiran brutalnim “kružnim u glavu” (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.06.2017 10:01h Autor:

Screenshot

Kada Kinezi odluče svoju energiju upotrijebiti za ostvarivanje nekog cilja, to onda obično ide prilično brzo i glatko. Pa je tako kineski Kunlun već stigao do svoje 12 isključivo MMA priredbe nazvane “Kunlun Fight MMA 12” koja se održala u četvrtak u Yantaiju.

Nama je na popisu borbi najinteresantniji par bio onaj između jedne od najvećih ruskih MMA nada Muslima Salikhova i bivše UFC zvijezde problematičnog Melvina Guillarda. Ne samo da je Guillard žestoko pao na službenoj vagi sa samo pet kilograma viška, donedavni borac Bellatora se jednako “grozno” proveo i u borilištu.

Sjajni Salikhov, koji u karijeri ima više od 180 pobjeda u kick boxingu, je Guillarda nokautirao spektakularnim kružnim udarcem petom u bradu. 34-ogodišnji “The Young Assassin” je pao doslovno kao pokošen što je Salikhovu donijelo 12 profesionalnu pobjedu u karijeri.

S druge strane Guillardu nikako da krene od odlaska iz UFC-a 2014. godine. U narednih sedam mečeva je ubilježio tek jednu jedinu pobjedu i to protiv Gesiasa Cavalcantea 2014. godine. Zadnji nastup u Bellatoru je odradio u siječnju ove godine kada ga je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Chidi Njokuani. Poraz od Salikhova mu je bio 17. u profesionalnoj karijeri uz 32 pobjede.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI