Guillard idući napada Gaethjeov pojas

Ostale vijesti 13.07.2014 18:21h Autor:

Melvin Guillard

Poznat je borac koji će idući pokušati preoteti pojas WSOF prvaka. Kao što se moglo i očekivati, s Gaethjeom će se boriti Melvin Guillard, koji je prošli vikend došao do kontroverzne pobjede u svom debiu u organizaciji.

Najbolji borac svijeta protiv najeksplozivnijeg borca svijeta, tako je Justin Gaethje opisao borbu između Melvin Guillarda i njega, ukoliko se ona dogodi. A dogodit će se i fanovi će imati priliku vidjeti da li je bio u pravu.

Tu su borbi potvrdili čelnici WSOF-a, no nisu spominjali datum kad bi se to moglo dogoditi. Gaethje je prošli tjedan došao do svoje 12. pobjede iz isto toliko nastupa te po prvi put obranio svoj pojas prvaka, koji je osvojio sredinom ove godine. Guillard je također ostvario pobjedu na istom eventu, no njegova protiv Gesiasa Cavalcantea je bila puno kontroverznija, odnosno prerano prekinuta. 

Guillard (32-13-2) je čak devet godina bio član UFC-a, gdje je nastupio u 22 borbe. Ipak, prije nekoliko mjeseci dobio je otkaz iz organizacije, budući da njegova plaća nije odgovarala kvaliteti posljednjih nastupa. Nedugo nakon toga, potpisao je za WSOF, organizaciju čiji će pojas pokušati osvojiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI