GSP, Cain, Dillashaw i osnivač Bellatora u srijedu izlaze s važnim priopćenjem

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.11.2016 23:50h Autor:

Georges St-Pierre

Za srijedu je najavljeno vrlo važno priopćenje, u kojemu se za sada znaju samo potpisnici istog, no čini se kako bi moglo biti riječ o nečemu što će izravno djelovati na cijeli MMA sport.

Potpisnika priopćenja je nekoliko, no u prvom planu se ističu Georges St-Pierre i Bjorn Rebney. Rebney je osnivač i bivši predsjednik Bellatora, koji se nije pojavljivao u poslovima oko sporta otkad je 2014. godine razriješen svojih dužnosti. GSP se ove godine pokušao vratiti natjecanju u UFC-u, no nije uspio doći do dogovora s novim vlasnicima.

Osim njihovih, među potpisnicima se ističu imena dva bivša prvaka, Cain Velasqueza i TJ Dillshawa te vrlo popularnih boraca Donalda Cerrone i Tima Kennedy. Upravo su njih dvojica u posljednje vrijeme dosta govorili o osnivanju unije boraca, pa se pretpostavlja da bi ovdje moglo biti riječi o tome.

Također, svi ovi borci su klijenti menadžerske agencije CAA, inače glavnog poslovnog konkurenta novih vlasnika UFC-a. Mediji su pokušali doći do više informacija o čemu je riječ, no dobili su samo odgovor kako će sve saznati na press konferenciji, na koju su pozvani u srijedu. Uz najavu kako je riječ o nečemu što će unijeti velike promjene.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI