Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Gracie: Današnji Royce bi pobijedio Roycea od prije 20 godina! | Fight Site

Gracie: Današnji Royce bi pobijedio Roycea od prije 20 godina!

Ostale vijesti 11.11.2015 13:40h Autor:

Royce Gracie

Za Bellator 149 priredbu najavljen je treći susret legendi Roycea Graciea i Kena Shamrocka. Finalisti prvog UFC turnira održanog 1993, borit će se 19. veljače 2016, a 48-godišnji Royce tvrdi da je sad bolji i opasniji nego prije 20 godina.

"Mislim da bi današnji Royce pobijedio Roycea od prije 20 godina. Razmišljao sam o tome, sad imam više iskustva. Prije sam se previše oslanjao na talent, ali sad imam i talent i iskustvo. Više sam otporan, ali težina mi je ostala ista", smatra Gracie.

Osim što dijele dugu zajedničku povijest, Gracie je potvrdio da zaista ne voli Shamrocka.

"Jednostavno je, ne podnosim tog tipa, žao mi je. Nije mi prijatelj, niti neprijatelj, samo ga jednostavno ne volim. Ne postoji prijateljstvo i uvijek izbjegavam komunikaciju s njim. Ne želim pričati s njim, on priča previše kao da je najveći borac u povijesti MMA-ja. Pobjedio sam ga zamanje od minutu. U drugoj borbi je ležao na meni 30 minuta, a sebe naziva "Najopasnijim čovjekom na svijetu", rekao je Gracie. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI