Gorostasi Lashley i Thompson sastaju se na Bellatoru 138 u lipnju

Ostale vijesti 14.04.2015 21:53h Autor:

Bobby Lashley i James Thompson

Bellator je pripremio jednu poslasticu za sve ljubitelje teškaških MMA borbi. Revanš borbe Bobbya Lashleya i Jamesa Thompsona ugovoren je za Bellator 138 event u lipnju.

Bobby Lashley dobit će se priliku revanširati za jedan od svoja jedina dva MMA poraza koja je doživio u karijeri. Ova bivša kečerska zvijezda skora 12-2 ipak će malo pričekati za napad na Bellatorovu titulu, budući da mu je ovo ostao trn u oku i sigurno da se želi osvetiti.

A 36-godišnji Thompson (20-14), veteran mnogih MMA organizacija, je Lashleya savladao 2012. godine, na SFL 3 eventu u Indiji, i to je Bobbyu posljednji poraz od tada. Posljednje dvije borbe odradio je u Bellatoru, a u obje je slavio prekidom i očekuje se da bi mu još jedan trijumf mogao biti dovoljan za napad na titulu koju drži već dulje vrijeme ozlijeđeni Vitali Minakov.

Bivši Prideov teškaš Thompson se posljednjih godina posložio u glavi te je unutar niza od pet pobjeda, nakon što je od 2007. do 2010. godine slavio u samo jednoj od devet borbi. Unutar tih pobjeda je i spomenuta nad Lashleyem, a također je prošlo godine uspješno debitirao u Bellatoru.

Event na kojem nastupaju održava je 19. lipnja, a predvode ga još dva veterana, Ken Shamrock i Kimbo Slice.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI