Gorostas traži mitsko stvorenje: Nikolaj Valujev u Sibiru lovi Jetija!

Ostale vijesti 15.09.2011 14:55h Autor:

Nikolaj Valujev i Jeti

Nekoć boksački prvak svijeta, ruski gorostas, Nikolaj Valujev, ovih se dana uputio na jedan neobičan lov. S ekspedicijom lokalnih lovaca, Valujev je krenuo u potragu za Jetijem – mitskim bićem koje navodno živi u planinama Sibira.

Prema izjavama svjedoka koji su od 2009. više puta u regiji Kemerovo vidjeli Jetija, radi se o dlakavom, bijelom stvorenju visokom oko dva metra. Ako ga usporedimo s 2.13 metara visokim i 145 kilograma teškim Valujevom, koji je vjerojatno samo malo manje dlakav od Jetija, onda možemo zaključiti kako je boksački velikan veća “zvijer” od svoje lovine.

Unatoč ozbiljnom pristupu, Valujev ne vjeruje da će uhvatiti misteriozno biće.

“Samo ću se zadržati dva dana”, rekao je preko mobitelima novinarima ruski borac dodavši:

“Vjerujem da se čuda događaju samo za vrijeme Božića. Čisto sumnjam da će nam Jeti izletjeti na cesti i dočekati naše vozilo raširenih ruku. No, ako vidim jednog, javit ću vam.”

Naravno, ovo nije prva ekspedicija koja ima ovako nevjerojatan zadatak. Mnogi znanstvenici i lovci traže velike tragove u snijegu i nadaju se da će upravo oni naći legendarno biće.

Podsjećamo, Valujev se umirovio nakon poraza od Davida Hayja i gubitka svoje titule prvaka svijeta. Hoće li se ruski gorostas vratiti aktivnom sportu, za sada se ne zna. Njegov menadžer šuti, ali najavljuje:

“Nikolaj ozbiljno razmišlja o tome, ali mi je rekao da ništa ne dajem u javnost”, kratko je izjavio…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI