Gokhan Saki pripremao Wesleya Sneijdera za World Cup!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.06.2014 10:17h Autor:

Gokhan Saki

Svjetsko prvenstvo u nogometu u ovom je trenutku događaj koji zaokuplja najveću pozornost sportske javnost. Nakon što su Brazil i Hrvatska otvorili smotru najboljih svjetskih nogometnih reprezentacija drugog će dana najzanimljiviji biti dvoboj između Španjolske i Nizozemske.

Prije četiri godine na World Cupu u Južnoafričkoj Republici jedan je najboljih igrača u redovima Nizozemaca bio Wesley Sneijder. No, u posljednje je vrijeme imao problema s ozljedama koje su ga udaljile od prave forme te je izgubio kapetansku traku u reprezentaciji. Poruka izbornika Louisa van Gaala bila je jasna.

"Prvo se treba dovesti u red, potom doći u formu, a onda ću vidjeti i usporediti ga s ostalim igračima koje imam na raspolaganju.", rekao je svojedobno Van Gaal.

Sneijder je poruku ozbiljno shvatio i odlučio pomoć potražiti kod kickboks šampiona Gokhana Sakija.

"Zahvaljujući Sakiju vratio sam kilažu na svoju optimalnu razinu. Kao kad sam imao 22 godine. Moj je rad nogu i agilnost kao nekad.", rekao je 30-godišnji nizozemski reprezentativac.

Da je Saki obavio sjajan posao potvrdio je i Van Gaal.

"Wesley je potpuno spreman. Ako će biti u pravoj formi biti će nam od neprocjenjivog značaja. Iznimno sam sretan zbog toga."

Sneijder nije dobio kapetansku traku nazad, ali ta ga činjenica ne zamara previše.

"Nisam više kapetan, ali sam i dalje vođa.", rekao je Sneijder.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI