Gluhak o lošem vikendu u Slovačkoj: Tri poraza

Ostale vijesti 06.11.2011 19:12h Autor:

Ivan "Braveheart" Gluhak

Umorni, neispavani i bez trenera tri hrvatska borca u Slovačkoj u subotu pružili su dobre borbe, no do pobjede Ivak Gluhak, Ivica Jakopic i Matija Blažižević ipak nisu uspjeli doći.

Što se sve događalo u Slovačkoj i kakvi su naši borci bili otkriva nam Gluhak:

“U dva dana smo Ivica Jakopic, Matija Blažićević i ja prošli sami s autom 1.400 kilometara i spavali ukupno deset sati te odradili nesretno završene borbe.

Matija Blažević član (član Croatian Top Teama) je odradio odličnu borbu protiv Slovaka Slavomira Sobola. Borba je bila prilično izjednačena s time da je Blažičević bio bolji u stand up borbi i par puta dobro pogodio Slovaka middle kickovima i krošeima, ali nažalost sudac nije dozvolio nastavak treće runde jer je Blažičeviću pukla arkada i krvarenje se nije moglo zaustaviti. Blažićević je ostavio srce u kavezu i odradio odličnu borbu!

Ivica Jakopic se borio protiv slovačke zvijezde Matuša Laincza koji je bio na dan borbe kategoriju veći i krupniji. Ivica je krenio agresivno u borbu sa Slovakom te je uspješno plasirao oar udarca i jedan high kick u glavu Slovaka. Nakon drugog pokušaja pokušaja high kicka Ivica sa poskliznuo, što Slovak iskorištava i dolazi u full mount poziciju gdje agresivnim GNP udarcima vodi borbu. Ivica okreće leđa prilikom čega Slovak isteže Ivicu i blokira te žavršava borbu udarcima (TKO).

Ja sam se borio protiv Poljaka Kamila Cibinskog. Od samog početka krenuo sam na njega i stisnuo ga uz žicu te kontroliro borbu. U jednom trenutku sam ga dignuo u zrak i bacio na pod te ostao u polu gard poziciji gdje me on drži za glavu i ja se uspijevam izvući i upućujem par udarca i jedan lakat u glavu Poljaka. On mi uspijeva ući u gard, gdje se ja dižem na noge i stišćem ga na žicu da nastavim seriju GNP udaraca.

U tom trenutku mi prima armbar ja ga dižem metar od poda i bacam ga na glavu. Želim ga drugi put pokušati udariti, a on mi opet prima desnu ruku u armbar ja ga dižem da ga bacim, ali jednostvno je tako dobro uhvatio moju ruku da se nisam mogo izvući i jednostavno osjetio kako mi lakat puca i tetive peku. Nisam ni stigao tapkati, nego sam se zaderao i sudac ja prekinuo borbu!

Sutra idem kod doktora na pregled i nadam se da mi nisu popucale tetive. Ruku ne mogu pomicati u laktu, ali nadam se da je samo istegnuće. Odmah poslje borbe sam dogovorio revanš protiv Poljaka, što će mi biti i zadnja borba u kategoriji do 84 kilograma. Ne mogu preći preko tog poraza.

Moja kategorija će biti do 77 kg i u njoj se mislim boriti, prvi protivnik bi mi trebo biti Dušan Džakić s kojim sam dobar, ali ako se pokaže interes za tu borbu onda ćemo se boriti kao pravi profesionalci. Zahvalio bi se svima koji su Ivici, Matiji i meni pomogli, jer smo prošli u ta dva dana puno loših i dobrih iskustva! Hvala vam još jednom svima od srca i žao mi je što nisam uspio, al ću makar umrijeti pokušavajući!”, opisao je detaljno Gluhak događanja u Slovačkoj i otkrio svoje daljnje planove u karijeri za Fight Site.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI