Glavne zvijezde Bellatora 192 dobro unovčile sinoćnje nastupe, Sonnen od Rampagea potražuje i novac od oklade: “Vidjet ćemo jesi li čovjek od riječi…”

Ostale vijesti 21.01.2018 19:41h Autor:

Rampage Jackson i Chael Sonnen

Sudionici glavne i sunaslovne borbe Bellator 192 priredbe koja se sinoć održala u kalifornijskom Inglewoodu pospremili su džep šesteroznamenkaste iznose i time pokazali kako se ponekad i kod glavne UFC-ove konkurencije može dobro zaraditi.

Chael Sonnen i Quinton ‘Rampage’ Jackson otvorili su turnir u teškoj kategoriji, pobjeda je pripala 14 kilograma lakšem “Američkom gangsteru”, a obojica su dvoranu napustila s po 300 tisuća američkih dolara, javlja Atletska komisija države Kalifornije.

Ako se vratimo nekoliko tjedana unatrag, onda se možemo prisjetiti oklade ovih MMA veterana po kojoj je ‘Rampage’ Sonnenu dužan 10 tisuća dolara za svako uspješno rušenje. Kako je Chael upisao tri rušenja, tako je i po završetku borbe zatražio ček od 30 tisuća dolara, ali je i naglasio da ga nema namjeru unovčiti već samo želi vidjeti je li ‘Rampage’ čovjek koji drži do svoje riječi.

“Vidjet ćemo jesi li čovjek od riječi. Rukovali smo se, ali reći ću ti da nemam namjeru unovčiti ček, no očekujem da ćeš mi ga predati”, izjavio je Sonnen nakon borbe.

@rampage4real offers me a bet… @bellatormma #beyondthefight #fourpackrevolution

A post shared by Chael Sonnen (@sonnench) on

Napomenimo i kako su do pristojne zarade došli novopečeni Bellatorov prvak u velteru, Rory MacDonald, kao i sada već bivši vlasnik te titule, Douglas Lima. Njima dvojici pripalo je po 100 tisuća dolara.

Bellator 192: Sonnen savladao “Rampagea”, MacDonald postao novi velter prvak

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI