Gina Carano u novom filmu protiv bivše kečerske zvijezde (VIDEO)

Ostale vijesti 10.11.2015 19:33h Autor:

Gina Carano

U kina uskoro dolazi novi akcijski hit imena "Heist", a glavne uloge igraju provjerene filmske zvijezde Robert De Niro i Jeffrey Dean Morgan. No, bitne uloge su odradili i Gina Carano, svojevremeno najpopularnija MMA borkinja svijete te kečerska superzvijezda Dave Bautista.

Razlog ovog teksta zapravo i je isječak iz filma koji se ovih dana pojavio, a na kojem vidimo pravi duel upravo bivše Strikeforce prvakinje i Bautiste. Nećemo vam otkriti o čemu je riječ, nego je najbolje da pogledate taj insert, a uz njega smo dodali i najavu, odnosno "trailer" za sam film, koji u kina pristiže ovaj tjedan.

Gina Carano je zapravo prva ženska MMA zvijezda, koja je nosila pojas Strikeforce prvakinje u eri predsjedavanja Scotta Cokera. Nakon što je doživjela prvi poraz u karijeri, od strane Cristiane Cyborg, povukla se iz sporta te se posvetila filmskoj karijeri. Odigrala je glavnu ulogu u filmu "Haywire", koji nije opravdao očekivanja, a zanimljivu ulogu je i odradila u megahitu Furious 6.

Ovaj film za sada isto ne djeluje kao neki koji bi mogao postići veliki uspjeh, no Ginina karijera bi uzlaznom putanjom trebala krenuti iduće godine. Naime, svoje mjesto je našla u remakeu legendarnog kickboxera, gdje će joj također društvo praviti Dave Bautista, ali i u dva velika i izuzetno iščekivana hita, Marvelovom Deadpoolu i Extraction s Bruceom Willisom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI